Un punt de llibre molt especial

Tot i que no hem superat la pandèmia plenament, tenim esperança i moltes ganes de celebrar una festivitat tant nostra. Trobarem a faltar el bullici de la gent, però aquest any tornen els llibres, tornen les roses i torna un Sant Jordi més Sant Jordi. 

 

Des d’Abacus han volgut recordar-nos ho i han dissenyat un punt de llibre plantable molt especial; amb un paper dels quals conté llavors de flors. Un cop haguem llegit el llibre, plantem el punt de llibre i amb una mica de reg es crea la màgia: neixen flors, com de la sang del drac va néixer una rosa.

 

 

» ¡Ja es respira l’emoció

pel retorn de Sant Jordi! «

punt de llibre plantable
punt de llibre plantable

 

Aquest paper és de la marca Sheedo Studio i es produeix artesanalment en un molí paperer, conservant l’ofici de l’artesania paperera en àrees rurals. La materia prima és cotó de la indústria tèxtil, és a dir, no es talen arbres i a més es recicla la roba que ja no s’utilitza. El procés es 100% sostenible.

 

Els punts de llibre plantables els podeu aconseguir el mateix dia de Sant Jordi, a qualsevol de les parades que tingui Abacus arreu del territori, o bé utilitzant el cupó que van publicar a la seva revista.

RELACIONADOS

Sacyr apuesta por un regalo sostenible para sus eventos

Sacyr apuesta por un regalo sostenible para sus eventos

La crisis sanitaria que estamos viviendo a nivel mundial ha cambiado los paradigmas en todos los sectores, siendo el de los eventos uno de los más afectados. Sin embargo, como todos los cambios, éste también nos ha aportado nuevos enfoques de los que podemos aprender,...

El Flyer Plantable de Heura, una campaña en papel con semillas

El Flyer Plantable de Heura, una campaña en papel con semillas

Un flyer plantable para su campaña de lanzamiento   Desde Heura lanzan productos nuevos constantemente, y para su último lanzamiento apostaron por nuestro flyer plantable de papel con semillas. Realizamos unos flyers de semillas en tamaño A5 que se repartieron...

How would you like to design your

Upload a full design

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Design here online

  • - Already have your concept
  • - Customise every detail